Postupne, ale predsa, sa z motivačných a kreatívnych Večerov Skvelých ľudí stáva tradícia. Je to akoby včera, keď zakladateľka projektu Katka otvorila prvý Večer Skvelých ľudí, ktorý sa niesol v duchu dobročinnej akcie Chobotničky pre detičky. Krajšie by sme si ani nemohli predstaviť rozbehnúť kolotoč inšpiratívnych eventov, ako pri benefičnej akcií, ktorá pomáha chorým detičkám v nemocniciach. Od tohto podvečera, sa pravidelne stretávali všetci skvelí ľudia v útulných priestoroch Monsters Cafe and Bar. Každá jedna akcia bola v niečom špecifická. Na narodeninovom večery, okrem bohatého programu, sme si mohli pochutnať na fantastickej torte. Vianočný večer, ktorý sa konal ikonicky šiesteho decembra, sa niesol vo sviatočnom duchu. Samozrejme po Vianočnom nemohol chýbať ani Novoročný, kde sme si mohli popri vystúpeniach výnimočných a úspešných ľudí popíjať skvelé domáce víno. Zrazu nám tu klope na dvere jar a s ňou aj šiesty Večer Skvelých ľudí.

Večer moderovala autorka projektu Skvelí ľudia Katarína Šprincová. Zdroj: Marian Dekan

Každá udalosť je v niečom originálna a iná. Hlavným hosťom a nespochybniteľnou hviezdou  bol tento krát Martin Mažár. Skvelý speaker, tréner a poradca v online podnikaní sa s nami podelil o prednášku „Marketing na Facebooku“. Ako človek, ktorý považuje facebook za časť svojho živobytia, využíval v prednáške svoje vlastné skúsenosti. Prednášku niesol viac osobnejšou a zábavnejšou formou, čím si udržal pozornosť poslucháčov až do konca. Okrem základných možností ako využiť facebook vo svoj prospech, Martin spomenul aj metódy úspešnej fanpage, pri ktorých viacerí hostia spozorneli a poctivo si zapisovali všetko dôležité. Martin sa do svojej prednášky tak vcítil, až stratil pojem o čase. Ak by ho Katka Šprincová, ktorá nás celým večerom sprevádzala, nezastavila, určite by rád rozprával celý večer.

Prednáška Martina Mažára o využívaní Facebooku v podnikaní. Zdroj: Marian Dekan

Projekt Skvelí ľudia je hlavne o podpore a sebarealizácií, v čom sa niesla ja ďalšia časť programu. V nej vystúpila a od prezentovala ako prvá svoj projekt blogerka Ivka Vrabľová. Okrem toho, že je blogerka, je aj skvelá kameramanka, čoho sú dôkazom videá z našich večerov. Na chvíľu si odbehla na druhý koniec svojej kamery a čo to povedala o svojom cestovateľskom blogu mymagicsuitcase.com. Ďalší kto vystúpil na pódium bol vždy dobre naladený fotograf Marian Dekan, ktorý niečo málo prezradil o sebe a o tom čo robí. Posledný, kto mal vyjsť na pódium a od prezentovať svoj projekt, mala byť šikovná Silvia Slabejová so svojimi hand made výrobkami. Žiaľ, nemohla s nami byť, ale poslala pre všetkých voňavé, prírodné hand made mydielka s logom Skvelých ľudí ako darček.

Partneri marcového eventu s organizačným tímom. Zdroj: Marian Dekan

Tak ako je zvykom, nemohlo chýbať ani od prezentovanie najbližších akcií Skvelých ľudí. Tento krát sa toho ujala Terka Břeňová, spoluzakladateľka projektu, ktorá nemohla vynechať ďalší Večer Skvelých ľudí, ktorý sa bude konať už 29.5. 2019. Samotný záver dal priestor na networking a voľnú debatu medzi hosťami, vymieňanie si kontaktov, skúseností či znalostí. Celý Večer skvelých ľudí sa niesol v priateľskej nálade, pri chutnom občerstvení a v spoločnosti skvelých ľudí.

Darčeky pre účastníkov od LoveTVORenie – hand made by Sisinka. Zdroj: Marian Dekan

A na koniec si pozrite zostrih toho najlepšieho zo šiesteho Večera Skvelých ľudí: